Chromecast

Je kunt nu content streamen met je Calm Radio app door gebruik te maken van een Android of iOS apparaat, zoals je iPad of iPhone te verbinden met een Chromecast dongle die je achterin je TV aanbrengt. We hebben adembenemende achtergrondvideo’s toegevoegd om jouw Chromecast ervaring visueel en klankmatig onvergetelijk te maken. - Eric Harry

Voor je van start gaat, moet je ervoor zorgen dat je Chromecast dongle is aangesloten op je TV, dat je mobiele apparaat aan staat en met hetzelfde Wi-Fi netwerk verbonden is, en dat je onze gratis Calm Radio app geïnstalleerd hebt, die beschikbaar is in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

1. Open de Play Store/App Store
    Zoek de Play Store app (Android) of App Store (Apple) op je apparaat.
  2. Vind de Chromecast app
    Zoek naar Chromecast. De officiële app zal het eerste resultaat zijn.
  3. Installeer de Chromecast app
    Klik op Installeren, en volg de instructies op. Je kunt Apparaten aanklikken, om er zeker van te zijn dat jouw Chromecast en jouw mobiele apparaat elkaar herkennen.
  4. Open je Calm Radio app
    Als je de Calm Radio app geopend hebt, kun je het kanaal van je keuze openen.
  5. Verbind Calm Radio met Chromecast
    Klik op het Chromecast icoontje aan de bovenkant van de Calm Radio app en selecteer je Chromecast apparaat.
  6. Zie Calm Radio op Jouw TV
    Als je het Chromecast icoontje aanklikt, en het dichtstbijzijnde Chromecast apparaat selecteert in de Calm Radio app, zal het kanaal dat je hebt gekozen automatisch worden uitgezonden op je TV.
    Elke muziekcategorie zal een adembenemende achtergrondvideo hebben, om jouw luisterervaring nog beter te maken.

Geniet ervan!

Luister 24/7 naar onbeperkt aantal kanalen op onbeperkt aantal apparaten

Geniet overal van je audioreis, zelfs zonder internet. Calm Radio biedt unieke audioervaringen - samengestelde muziek, Sounds of Nature, ontspannen sfeer - dus u KAN werken, KAN focussen, KAN ontspannen, KAN slapen.