Amazon Alexa

Amazon Alexa is een geweldige manier om te luisteren naar rustige Radio op uw Echo, een punt of een kraan.

Inschakelen van de Calm Radio vaardigheid

Let op: volgens ons onderzoek, werkt de Amazon Alexa alleen in het Engels maar Amazon belooft toekomstige taal updates.

Opdat Calm Radio's vaardigheid op uw Amazon Echo, volg Amazons instructies hier.

• Open uw Amazon Alexa-app op uw mobiele telefoon
  • Selecteer vaardigheden in het linker menu
  • "Calm Radio" in het zoekveld invoeren
  • Selecteer inschakelen

Op het volgende scherm zult u vereist om in te loggen met uw accountreferenties Calm Radio

• Om te registreren voor een account Calm Radio Free, gebruik dan deze link en selecteer de top menu registreren
  • Word lid en krijgen van advertentie-vrije luisteren en HD luisteren, gebruik dan deze link

Vroeger logged ter, kunt u nu beginnen rustig radiozenders met uw Alexa-apparaat.

Hoe rustig radiozenders te spelen

Vragen om te spelen elk Calm Radio kanaal op uw Alexa apparaat is gemakkelijk!

Gewoon vragen een kanaal met de naam:

• Alexa, ask Calm Radio to Play Solo Piano
  • Alexa, ask Calm Radio to Play Violin
  • Alexa, pause
  • Alexa, play

Hoe krijg ik de Amazon Alexa App Outside de VS

Amazon heeft nog niet aangeboden voor de app downloaden op vele niet - ons spelen winkels maar u kunt het direct downloaden (hierna aangeduid als ' sideload het ') als een APK-bestand.

Bezoek deze pagina's van derden voor handige tips:

http://echoincanada.com/get-amazon-echo-app-canada/

https://beebom.com/how-to-set-up-and-use-amazon-echo-outside-us/

Luister 24/7 naar onbeperkt aantal kanalen op onbeperkt aantal apparaten

Geniet overal van je audioreis, zelfs zonder internet. Calm Radio biedt unieke audioervaringen - samengestelde muziek, Sounds of Nature, ontspannen sfeer - dus u KAN werken, KAN focussen, KAN ontspannen, KAN slapen.