Browser (alle platforms)

Bedankt dat je lid bent geworden van Calm Radio, een opwind en uniek luisterplatform, gemakkelijk in te gebruiken, met een mooie, volledig toegeruste interface, die meer dan 350 geweldige muziekkanalen en Geluiden uit de Natuur host.

De dynamische Calm Radio browser interface met talrijke functies is door ons ontworpen als intuïtief, gemakkelijk te gebruiken en prachtig om te zien, en het is verkrijgbaar op alle computers en functioneert op alle grote browsers. Met de gepatenteerde Multimix Player van Calm Radio kan iedere luisteraar een op maat gemaakte sfeer-soundscape maken, voor nog meer luisterplezier.

Een kanaal selecteren en inloggen

1. Open je browser, ga naar www.calmradio.com, meld je aan voor een account of login als je een abonnee bent.
  2. Terwijl de muziek aan het spelen is, ga over de albumhoes en de opties zullen tevoorschijn komen.
  3. Klik op het menu met het label "Muziek", links bovenaan de pagina naast het Calm Radio-logo (zie # 1 op een afbeelding hieronder)
  4. Je zal naar een andere sectie worden genomen dat alle categorieën en kanalen van Calm Radio weergeeft
  5. Klik en kies een muziekcategorie (klik 'selecteer genre')
  6. Dubbelklik op je favoriete genre, kies een kanaal en het zal beginnen te spelen.

1 - Pagina voor muziekspeler (webversie)

Nadat je op 'Muziek' hebt geklikt, zie je hier de pagina 'Genre' (webversie)

Access to music categories

2 - Multimixen

1. Begin een kanaal te spelen
  2. Klik op het plus (+) pictogram, op de knop links
  3. Kies een extra laag (maximum 3!)
  4. De gekozen laag begint naast de muziek te spelen
  5. Stel de faders (schuifregelaars) naar wens in
  6. Ga verder met het toevoegen van meer lagen (Natuur Kanalen), veel plezier!

Om een laag te verwijderen:

1. Klik op het pictogram plus (+) terwijl de muziek afspeelt, en je zult het kanaal en de lagen zien
  2. Ga naar laag verwijderen, beweeg over de afbeelding in de sleuf van de laag (bijv. "Wind")
  3. Terwijl je over de laag afbeelding beweegt, klik op het min (-) symbool dat verschijnt boven het logo van de laag om het te verwijderen

Laat je creatieve instinct je eigen Multimix schilderen.

Probeer verschillende toonhoogtes toe te voegen, hoog en laag, voeg bijvoorbeeld vogels toe voor hoge frequenties, walvissen voor het middelste frequentiespectrum. Of probeer een “buitenaardse” omgeving te ontwerpen, door het gebruik van de Aarde, Delta Golven en Duikboten. Je verbeelding is de limiet!

* opmerking: als je op deze pagina bent omdat jouw muziek bepaalde ongewenste geluiden bevat tijdens het afspelen van jouw Calm Radio-kanaal, controleer dan eerst de lagen (+) om er zeker van te zijn dat alleen jouw muziek wordt afgespeeld

3 - Achtergrond Video aanpassen

Om een nieuwe achtergrond te kiezen of een achtergrond te veranderen naar een effen kleur, ga naar de besturingselementen die zijn gemarkeerd in de onderstaande afbeelding.

Background video adjuster

Om de achtergrond te veranderen:

1. Begin met het afspelen van een kanaal
  2. Klik op het "filmrol" pictogram (#3 op de afbeelding bovenaan de pagina)
  3. Dit brengt je naar de achtergrond regelaar
  4. Selecteer een nieuwe achtergrond

*Om naar een effen kleur te veranderen:

1. Kies een kleur naar keuze door te klikken op de knop Overlaag Kleur (zie bovenstaande afbeelding), en pas aan naar keuze
  2. Beweeg de transparantie regelaar (zie hierboven) volledig naar rechts
  3. Je hebt nu de effen achtergrondkleur van je keuze

4 - Sleep Timer control

1. Begin met het afspelen van een kanaal
  2. Klik op de "Slaap Timer" regelaar (#4 op de afbeelding bovenaan deze pagina)
  3. Kies een tijdsduur voordat "Slaap Timer" start
  4. Heb een zorgeloze en ontspannende slaap, als de muziek wordt uitgeschakeld na de ingestelde tijd

5 - Opties voor audio kwaliteit

1. Begin met het afspelen van een kanaal
  2. Klik op het pictogram om de bitsnelheid van de audiostream aan te passen (HD, HOOG, MOBIEL) (#5 op de afbeelding bovenaan de pagina)

6 - Account details pictogram (Download URL's / verander je informatie)

1. Begin met het afspelen van een kanaal
  2. Klik op het pictogram "Account" (pictogram midden bovenaan - ziet eruit als een hoofd - # 6 op afbeelding bovenaan deze pagina)
  3. Selecteer "Mijn Account"
  4. Je kunt nu je URL's downloaden voor invoer naar een internetradio of voor het veranderen van je account informatie

Abonnees kunnen ons steeds bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen of ondersteuning, of via https://calmradio.com/nl/neem-contact-met-ons-op.

Heel erg bedankt voor het gebruik van Calm Radio!

Aanbevolen Browsers

Er zijn tegenwoordig veel goede browsers, dus zullen wij onze aanbevelingen opnoemen, op volgorde van voorkeur:

Luister 24/7 naar onbeperkt aantal kanalen op onbeperkt aantal apparaten

Geniet overal van je audioreis, zelfs zonder internet. Calm Radio biedt unieke audioervaringen - samengestelde muziek, Sounds of Nature, ontspannen sfeer - dus u KAN werken, KAN focussen, KAN ontspannen, KAN slapen.